Wednesday, October 8, 2008

KURSUS PENYEMBUHAN SPIRITUAL

Kursus ini terbahagi kepada 3 bahagian:

TINGKAT ASAS
Program ini sangat diperlukan bagi anda yang ingin sembuh dari berbagai penyakit dan dalam masa yang sama ingin menjadi penyembuh profesional atau ingin menguasai rahsia ilmu metafizik dan langsung membuka pusat rawatan walaupun anda tidak mempunyai bakat sekali pun.

TINGKAT PERTENGAHAN DAN TINGGI
Program ini adalah khusus bagi anda yang begitu tekad hendak membuka pusat rawatan atau membantu masyarakat bagi memecahkan segala masalah kehidupan. Berbagai kaedah spiritual akan anda kuasai di samping anda mencapai kesembuhan keseluruhan.Mahar untuk kedua-dua Tingkat: RM4000

TINGKAT MASTER
Program ini akan mengiktirafkan anda sebagai Guru yang unggul di mana anda dapat menciptakan jurus, olah nafas, gerakan, teknik-teknik ilmu penyembuhan, benteng diri dan menguasai berbagai ilmu metafizik yang ada pada guru-guru yang handal. Anda akan dipandang tinggi dan mempunyai ramai murid serta banyak pendapatan.RM5000

Jika anda berminat dengan salah satu dari Pekej tersebut anda boleh membuat pembayaran ke: 1.Maybank no: 153010166561 atas nama SHAHRIN ABD. RAHMAN atau Bank Islam no: 03036020035613 atas nama SHAHRIN ABD.RAHMAN atau Maybank no: 153010166554 atas nama NAZINI MOHD NOOR.
Slip pembayaran harus discan dan di emailkan kepada dr_hjshahrin@yahoo.com atau hantar fotokopinya kepada Sektretariat MindGym, Lot 1217 Taman Sabariah, Jln.Peng. Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

Makluman :
1) InsyaAllah anda akan dibimbing sehingga akhir hayat atau selagi anda memerlukan perkhidmatan Prof.Dr.Hj.Shahrin. Bimbingan ini adalah percuma.
2) Bimbingan akan diberikan secara teori dan praktikal termasuk beberapa ujian yang benar sebagai menguatkan keyakinan anda tanpa ada unsur trik dan penipuan.
3) Anda juga akan diberikan diskaun dari herba-herba keluaran Produk Herba Anugerah Alam untuk dipasarkan atau sebagai bahan rawatan.
4) Keutamaan untuk bertemu dengan beberapa orang guru Prof. Dr. Hj. Shahrin Abd. Rahman di Malaysia dan juga Indonesia dan menerima ijazah keilmuan secara terus dari mereka.
5) Sekiranya anda hendak membuka pusat rawatan, anda akan diberi panduan dan tunjukajar serta membantu anda untuk didaftarkan di dalam persatuan yang berkaitan..


** Jika anda melihat dari segi WANG yang akan anda keluarkan maka ianya akan menjadi MAHAL tetapi cuba lihat dari sudut ILMU yang akan anda pelajari, ianya tidak ternilai dengan wang ringgit**

SEMUA GERAK KERJA ILMU DI ATAS ADALAH BERBENTUK DEFENSIF. TIDAK BOLEH DIPERGUNAKAN UNTUK TONTONAN ATAU BERMEGAH-MEGAH.

Kunci keberhasilan ialah YAKIN KEPADA DIRI SENDIRI DAN YAKIN ALLAH PASTI MENGABULKAN DAN SAMA-SAMA IKHLAS antara Murid dan Guru.


Catatan Khusus:
• Mahar yang diberikan merupakan pengganti dan sebahagian khususnya disedekahkan kepada pondok pengajian agama dan mereka yang memerlukan bantuan.

Dengan mengikuti program ini, anda langsung akan ditransferkan dan ditutup dengan kunci Tauhid 24. InsyaAllah anda akan memiliki kemampuan Paranormal Yang Unggul dan menjadi Penyembuh Yang Profesional yang dilengkapi dengan kemampuan SPIRITUAL yang dapat diandalkan. Ilmu ini ditransferkan tanpa pantangan dan bersifat kekal selama-lamanya.

Hadis Qudsi “..barang siapa yang beramal dengan apa yang diketahuinya, akan diberikan apa yang dia tidak ketahui..”.

KEADAH RAWATAN DI QALBUN SALIM

RAWATAN SYAR'IYYAH TERPADU
Menangani yang Ghaib Sesuai Syariat

Alhamdulillah segala puji dipanjatkan kepada ke Hadhrat Allah SWT. Selawat dan salam semoga sering tercurah kepada junjungan kita semua, suri tauladan kita : Nabi Muhammad SAW.
Kini telah hadir di pangkuan anda sebuah rawatan terpadu yang dikhususkan bagi mereka yang mengalami keluhan-keluhan jasmani dan rohani dan ingin dirawat dengan Rawatan Syar’iyyah. Anda akan didampingi oleh Dr. Hj. Shahrin Abd.Rahman yang berpengalaman sejak usianya 13 tahun lagi dalam bidang kerohanian.

Apa itu Rawatan Syar’iyyah Terpadu?
Rawatan Syar’iyyah Terpadu merupakan kaedah pengubatan yang menggunakan pendekatan selain dari masalah medikal. Dalam pengubatan ini segala kaedah diandalkan dari penggunaan ubat-ubat tradisional tempatan seperti jamu, akar kayu yang sudah dikenali seperti halia, kunyit, hempedu bumi dan sebagainya sehinggalah pada bahan yang dirahsiakan, herba tempatan, homoepathy, reflexology, acupressure, urutan, shiatsu, aromatherapy, water therapy (mandian), akupuntur. Pendekatan lain seperti menggunakan tenaga dalam yang mampu mempercepatkan proses penyembuhan hinggalah menggunakan pembacaan ayat suci Al Quran (Ruqyah) dan do'a tertentu yang diyakini secara spiritual memiliki kekuatan penyembuhan.

Dengan berbagainya kaedah pengubatan ini, memang tidak ada bukti yang tepat untuk dilihat oleh pesakit, tetapi pesakit cukup merasakan proses kesembuhan atas penyakit yang mereka alami / deritai.

Rawatan Syar’iyyah Terpadu menggunakan berbagai kaedah yang relevan sesuai dengan penyakit yang dideritai oleh pesakit. Prof.Dr.Hj.Shahrin Abd.Rahman tidak terburu-buru menggunakan pendekatan spiritual, tetapi mengetengahkan proses rasional seperti menggunakan ramuan tradisonal yang sudah dikenal khasiatnya dan rawatan zahiriah seperti melalui tapak tangan, telinga, kaki dan saraf-saraf tertentu.

Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Disamping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur'an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal.


Ibn Qayyim al Jauziyah mengatakan:
’Pengaruh sihir hanya pada jiwa-jiwa yang lemah. Oleh sebab itu, yang sering terpengaruh adalah kaum wanita, anak-anak kecil dan orang-orang bodoh. Sebab roh-roh jahat akan aktif beroperasi pada jiwa yang bersedia untuk ia pengaruhi.’ (Zadul Ma’ad, 4/105)

INFO PRODUK & PUSAT RAWATAN

PRODUK ANUGERAH ALAM

Lelaki Special RM50 (Kapsul)
Sihat Lelaki RM50 (Kapsul)
Sakit Urat RM50 (Kapsul)
Resdung RM50 (Kapsul)
Senggugut RM50 (Kapsul)
Uluran/Medu RM50 (Kapsul)
Buasir RM60 (Tablet & Kapsul)
Gout RM50 (Kapsul)
Penjarang Anak RM50 (Kapsul)
Batu Karang RM60 (Tablet & Kapsul)
Badam RM50 (Kapsul)
Penawar Barah RM50 (Kapsul)
Mendapat Anak RM120 (Kapsul)
Selepas Bersalin RM70 (Campuran)
Kencing Manis RM50 (Daun & Kapsul)
Darah Tinggi RM50 (Daun Campuran)


Air Sumpah Seduan/Resdung
Air minum yang kelihatannya seperti air mineral biasa tetapi sebenarnya itu lah yang dijadikan oleh Prof.Dr.Hj.Shahrin Abd.Rahman sebagai penawar Resdung/Seduan. Yang membezakan Air Sumpah Seduan/Resdung itu dengan air mineral yang lainnya adalah air itu mempunyai kekuatan bio energi yang berguna untuk penyembuhan Seduan/Resdung.
Awas! Untuk luaran sahaja. Mahar RM10/sebotol/500ml

Maaf! Kami tidak menawarkan & mengadakan perkhidmatan ’Menenguk’ @ ’Melihat’ @ ’Meramal’ @ ’Menenung’ kerana ianya melanggar hukum Syariat.

WAKTU RAWATAN
9.00 pagi – 6 petang (Sabtu hingga Khamis)
(Malam dan Hari Jumaat berdasarkan temujanji)
Sila buat temujanji melalui telefon : Nazreen +60129819425

PUSAT RAWATAN QALBUN SALIM
Lot 1220 Taman Sabariah, Jln. Pengkalan Chepa,
15400 Kota Bharu, Kelantan
Tel: +60129819425

email pertanyaan anda : dr_hjshahrin@yahoo.com

RAWATAN DI QALBUN SALIM

Rawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

RAWATAN KHUSUS DAN CAJ

Rawatan Ilahiah Penyuci Jiwa
Selalu gagal dalam kehidupan, masalah berat silih berganti, sempit rezeki, sukar mendapat pekerjaan, berat jodoh, dibenci, dihina, dimusuhi, kurang percaya diri dll. InsyaAllah
Penyucian Jiwa Biasa : Didoakan pada badan. Mahar RM50/
Penyucian Jiwa Agung : Didoakan pada badan & dibekalkan amalan harian. Mahar RM100/

Rawatan Pelarisan
Akan laris segala usaha samada perseorangan atau kedai, penjualan rumah/tanah/kenderaan, menarik rezeki 4 penjuru alam & membuka pintu rezeki langit dan bumi dll. InsyaAllah.
Pelaris Biasa : Dibekalkan dengan amalan harian penarik rezeki. Mahar RM50/
Pelaris Agung : Dibekalkan dengan amalan Rezeki Agung & wirid harian. Mahar RM150/

Rawatan Pengasihan
Merukunkan/mengharmonikan rumahtangga, memisahkan hubungan gelap suami/isteri, memikat lawan jenis, mendapat simpati, kasih sayang teman & keluarga dll. InsyaAllah. Amaran! Tidak boleh digunakan untuk kejahatan.
Pengasihan Biasa : Didoakan pada badan. Mahar RM50/
Pengasihan Agung : Didoakan pada badan & dimasukkan potensi Energi Ilahiah dari Surah Ar Ra’du ayat 31 pada wajah serta amalan pengasihan.
Mahar RM150/

Rawatan Puteri Saadong
Membuat anda awet muda, kulit kencang, badan tegak, kecantikan memancar, payudara tegang, padat dan berisi, vagina rapat, kuat. Setiap kali penarikan nafas anda mengakibatkan energi wajah berseri. Kebal terhadap ilmu hitam dan anda akan lebih percaya diri. Amaran! Tidak boleh digunakan untuk kejahatan.
Rawatan Biasa : 1 hari & 1 kali memasukkan potensi Energi Ilahiah pada wajah, payudara dan vagina serta amalan pengekalan. Mahar RM300/
Rawatan Agung : 3 hari atau 3 kali sekali gus memasukkan potensi Energi Ilahiah pada wajah, payudara dan vagina serta amalan pengekalan.
Mahar RM500/

Perawan Seumur Hidup
Membangkitkan karisma kewanitaan sejati. Mampu membuat organ kewanitaan anda hidup, berdenyut-denyut, rapat, menegang dan berkarisma tinggi hingga suami jadi bertambah sayang kepada anda. Dia akan merasa ketagihan dan tidak pernah bosan dengan layanan anda. Bahkan yang hidung belang pun akan bertekuk lutut akibat kedahsyatan terafi ini. Terafi ini boleh juga menghilangkan seluruh penyakit kewanitaan. Amaran! Tidak boleh digunakan untuk kejahatan.
Rawatan Biasa : 1 hari & 1 kali memasukkan potensi Energi Ilahiah pada vagina serta amalan pengekalan. Mahar RM250
Rawatan Agung : 1 hari & 3 kali sekali gus memasukkan potensi Energi Ilahiah pada vagina serta amalan pengekalan. Mahar RM300

Memudahkan Jodoh
Akan dibukakan simpul penghalang untuk mempercepatkan jodoh, membuka sinar yang gelap sehingga memancarkan cahaya yang akan menarik lawan jenis.
Rawatan Biasa : Pembersihan pada badan & wajah serta amalan jodoh.
Mahar RM50/
Rawatan Agung : Pembersihan pada badan & wajah, memasukkan potensi Energi Ilahiah pada wajah serta amalan jodoh. Mahar RM150/

Kasih Bathin
Meningkatkan/mengikat cinta kasih rindu suami/isteri, merukunkan/menyatukan keluarga yang di ambang kehancuran, penyatuan hati rakan-rakan dan taulan dll
Amaran! Tidak boleh digunakan untuk kejahatan. Mahar RM50/

Menyuburkan Kandungan
Berusaha menyelesaikan masalah anda yang tidak mempunyai cahaya mata atau ingin menambahkan cahaya mata. Ramai sudah dirawat & berhasil.
Mahar RM70/++

Gurah Vagina
Adunan dari berbagai tumbuhan hutan & doa dapat menyelesaikan masalah vagina.Vagina yang bernilai adalah yang sentiasa terjaga, kering, higenis & daya ototnya bekerja kuat secara maksima & dahsyat.........Mahar RM50/ 1 botol/50bj
Amaran! Tidak boleh digunakan untuk kejahatan.

Rawatan Umum
Gangguan Jin/Makhluk Halus, Sihir, Ilmu Hitam, Santau, Membuang Saka, Tutung Resdung, Membuang Susuk, Urut Biasa (Lelaki/Wanita), Urut Lemah Tenaga Bathin, Bekam Darah & Angin, Mandi Wap, Rawatan Bersalin dan semua penyakit-penyakit zahir.